Joi, 22 August 2019 14:59

Taxa pentru eliberarea buletinului se poate plăti şi prin SMS Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Serviciul Evidenţa Persoanei Galaţi a implementat, începând cu data de 21 august 2019, modalitatea de plată prin SMS a taxelor pentru eliberarea cărţilor de identitate şi a cărţilor de identitate provizorii, precum şi a taxelor pentru furnizarea de date cu caracter personal, cu respectarea legislaţiei în vigoare, a anunţat Primăria municipiului Galaţi.

Pentru a plăti aceste taxe, este necesară respectarea următorilor paşi: trimite un SMS cu textul GL7 (pentru emitere carte de identitate), Gl1 ( pentru emitere carte de identitate provizorie) sau GLD1 ( pentru furnizare date cu caracter personal cu respectarea legislaţie în vigoare) urmat de CNP-ul tău la numărul 7530. Vei primi în cel mai scurt timp un mesaj de confirmare.

"Persoanele interesate au posibilitatea de a achita taxele mai sus-menţionate şi prin metodele deja existente, respectiv la casieria primăriei, la orice oficiu poştal sau pe site-ul www.ghişeul.ro (fără a fi necesară autentificarea), cu precizarea că oficiile poştale nu încasează taxa pentru furnizarea de date cu caracter personal", precizează municipalitatea.

Lasă un comentariu