Marți, 23 Ianuarie 2018 10:26

Termenul de depunere a declaraţiei 600 a fost amânat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat amânarea termenului declaraţiei 600, dar şi posibilitatea ca aceasta să fie eliminată.
"Am solicitat ca pe 31 ianuarie, în prima şedinţă de Guvern, să se adopte o Ordonanţă de Urgenţă pentru amânarea termenului de depunere pentru 1 martie, pentru a le da posibilitatea ca în perioada imediat următoare să meargă până la eliminarea declaraţiei, cu condiţia să găsească soluţia că persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuţii să rămână asiguraţi în sistemul de asigurări", a menţionat Dragnea.
De asemenea, Dragnea a asigurat că noul Guvern va lămuri, imediat ce se instalează, cine sunt persoanele care ar trebui să depună declaraţia 600, deoarece informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la acest aspect au fost înţelese în mod eronat. Despre posibilitatea eliminării declaraţiei 600 vorbesc şi surse din Ministerul Finanţelor Publice. Potrivit acestora, termenul de depunere ar putea fi amânat până la 31 martie, iar conţinutul ar putea fi modificat, astfel încât numărul contribuabililor obligaţi să depună formularul să fie mult mai mic.

Lasă un comentariu