Imprimă această pagină
Miercuri, 04 Mai 2022 10:01

Tricou Nike: cum să-l alegi pe cel mai bun pentru tine Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi vom vorbi despre o îmbrăcăminte atât versatilă, cât și tehnică: tricoul Nike. Tricoul Nike poate fi purtat atât pentru sport, cât și pentru ocazii casual de zi cu zi. În plus, majoritatea modelelor au tehnologie care ajută la reținerea transpirației și la optimizarea antrenamentelor.

În acest articol îți vor arăta ce trebuie să iei în considerare înainte de a alege un tricou Nike potrivit pentru scopul și stilul tău.

De ce ar trebui să investești într-un tricou Nike?

Numele Nike a apărut în onoarea zeiței grecești care reprezintă victoria, puterea și viteza. Lansată în 1971, marca de articole sportive și-a început activitatea prin vânzarea de ghete de fotbal, pantofi de alergare și pantofi de baschet.

Dar apoi produsele Nike au început să se diversifice. Ca să îți faci o idee, prima piesă vestimentară a fost creată în 1977. Era o jachetă cu jumătate de fermoar cu glugă în stil hanorac.

În anul următor, marca a lansat jacheta de jogging din nailon concepută să reziste la ploaie și vânt.

Un proces de consolidare a Nike a început în ceea ce privește țesăturile tehnice care ajută la performanța sportivilor.

În 1991, de exemplu, Nike a lansat linia de accesorii FIT, ale căror piese foloseau plasă textilă de înaltă tehnologie.

Astfel, brandul a început să investească masiv în tricouri, pantaloni scurți, pantaloni scurți, printre altele. Și nu numai în tehnologie.

Astăzi, îmbrăcămintea este puternic influențată de street style și ajunge astfel la fani chiar și în afara mass-media sportivă.

Tricoul Nike are țesături de înaltă tehnologie pentru a ajuta sportivii să facă performanță într-o manieră sportivă.

În 2002, de exemplu, marca a lansat Nike Cool Motion, o tehnologie aplicată îmbrăcămintei, care s-a impus ulterior în tricoul Nike Dri Fit, care elimină transpirația de pe corp.

Ulterior, Nike a continuat să inoveze cu țesături și modele variate și din ce în ce mai tehnologice, creând cămăși Nike eficiente pentru diferite tipuri de situații, climate și stiluri.

Cel mai important

Un tricou Nike este cunoscut pentru calitatea, durabilitatea și eficiența în practicarea exercițiilor fizice. Cu toate acestea, astăzi există și piese care pot fi purtate în viața de zi cu zi și chiar în evenimente mai puțin formale.

Îți vom arăta care sunt factorii care diferențiază un model de altul și cum să cumperi cel mai bun tricou Nike.

Cele mai bune modele de tricouri Nike

Oricine caută un tricou Nike dorește calitatea mărcii combinată cu eficiența țesăturilor tehnice și, bineînțeles, stilul. Știind acest lucru, Nike dezvoltă modele diversificate pentru toate gusturile.

În continuare, îți vom prezenta o selecție a celor mai bune modele de tricouri Nike.

  • Tricou Nike Compression Pro
  • Tricou Nike Dri-Fit Miler
  • Tricou cu mânecă lungă Nike Dry Miler
  • Top Nike Breathe Run

Tricou Nike Compression Pro

Compression Pro este un tricou Nike confecționat din material respirabil, cu 92% poliester și 8% elastan. Acest model, de culoare neagră, conține simbolul Nike pe partea superioară din față, un gât gol și mâneci scurte.

În plus, țesătura acestui tricou Nike beneficiază și de tehnologia Nike Dri-Fit, care ține transpirația departe de piele.

Tricou Nike Dri-Fit Miler

Dri-Fit Miler este un tricou roșu, cu logo-ul mărcii pe partea stângă, gât gol și mâneci scurte. Acest model, care are o modelare mai lejeră, este realizat din plasă și 100% poliester.

Acest tricou dispune de tehnologiile Dri-Fit și Stay Cool, care ajută la eliminarea transpirației și te mențin uscat și răcoros în timpul activităților fizice.

Tricou cu mânecă lungă Nike Dry Miler

Acest Dry Miler este un tricou Nike cu mâneci lungi. Cu tehnologia Dri-Fit, acest model ajută sportivul să mențină temperatura ideală a corpului în zilele cele mai reci.

Fabricat 100% din poliester, acest tricou Nike dispune de tehnologie cu protecție ultravioletă (UV) și o buclă strategică pentru degetul mare.

Top Nike Breathe Run

Tricoul Breathe Run este un tricou Nike fabricat din țesătură plasă respirabilă, 100% poliester și cu tehnologie Dry Fit, care elimină transpirația de pe piele. Acest model are un gât gol și mâneci scurte.

Acest model are sigla Nike în partea stângă a pieptului, vine în alb și este excelent pentru antrenamentul cu greutăți și alergare.

Advertorial

Articole recente - Advertorial