Marți, 17 Iulie 2018 00:00

Trump vrea un nou mandat pentru că "toată lumea" i-l cere

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele SUA, Donald Trump, afirmă, într-un interviu din Marea Britanie, că intenţionează să candideze pentru un nou mandat pentru că "toată lumea vrea" acest lucru şi pentru că niciun adversar democrat nu îl poate învinge, liderul american oferind detalii şi despre discuţia cu regina Elizabeth, informează Mediafax.
Întrebat în cadrul interviului dacă intenţionează să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite în anul 2020, Donald Trump a răspuns, potrivit publicaţiei Mail on Sunday: "Ei bine, intenţionez absolut acest lucru. Se pare că toată lumea vrea ca eu să fac acest lucru". Trump crede că niciun politician din Partidul Democrat nu îl poate învinge: "Nu văd pe nimeni" care să poată face asta. "Îi ştiu pe toţi şi nu văd pe nimeni".
Donald Trump, în vârstă de 72 de ani, a semnalat în mai multe rânduri că vrea să candideze pentru un nou mandat, depunând o scrisoare de intenţie la Comisia Electorală federală pe 20 ianuarie 2017, ziua în care a fost învestit în funcţie. Preşedintele SUA evocă frecvent în discursuri şi interviuri victoria sa în scrutinul prezidenţial din 2016. În februarie, Donald Trump a numit-o pe Hillary Clinton "ratată", după ce fosta candidată democrată a contestat legitimitatea scrutinului prezidenţial din 2016 şi a declarat că actualul lider de la Casa Albă "a făcut de ruşine Preşedinţia" SUA. Anterior, Donald Trump exprima speranţa că Hillary Clinton va candida şi în anul 2020, pentru a o învinge din nou.
Înainte de a părăsi Marea Britanie, Donald Trump a încălcat protocolul regal britanic dezvăluind detalii despre conversaţia pe care a avut-o cu regina Elizabeth a II-a, notează agenţia Reuters. Întrebat dacă a discutat despre ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană când s-a întâlnit cu regina Elizabeth a II-a, vineri, la Castelul Windsor, Trump a declarat: "Am vorbit. A spus - şi are dreptate - că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu avea vreo idee despre cât de complexă urma să fie... Toată lumea credea că va fi ceva de genul «o, este simplu, aderăm sau ieşim, să vedem ce se întâmplă»".
Referindu-se la regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, Donald Trump a afirmat: "Este o femeie incredibilă, este atât de ageră, este atât de frumoasă, când spun frumoasă - în interior şi în exterior. Este o femeie frumoasă".
Întrebat dacă a simţit că regina Marii Britanii l-a plăcut, Trump a spus: "Ei bine, nu vreau să vorbesc în numele ei, dar vă pot spune că am plăcut-o eu. De obicei, acest lucru ajută foarte mult. Dar am plăcut-o foarte mult. Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva într-adevăr special. Este atât de ageră, atât de inteligentă, atât de frumoasă. De aproape se vede că este atât de frumoasă. Este o persoană foarte specială", a spus Trump.

Lasă un comentariu