Luni, 19 Februarie 2018 00:41

UPS Airlines achiziţionează 14 noi aeronave cargo 747-8 şi comandă încă patru avioane 767

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPS Airlines a comandat 14 aeronave cargo Boeing 747-8 şi patru noi avioane Boeing 767, cu scopul de a-şi mări capacitatea de transport datorită creşterii cererii de servicii aeriene. Noile aeronave vor completa flota existentă şi nici o aeronavă nu va fi înlocuită.
Aeronavele vor fi livrate în regim accelerat, pe baza comenzii realizate de companie în 2016 pentru alte 14 aeronave cargo Boeing 747-8. Cele 32 de aeronave vor fi livrate până la sfârşitul anului 2022, suplimentând capacitatea de transport a UPS cu peste 4.082 de tone. Flota aeriană globală UPS include mai mult de 500 de avioane deţinute sau închiriate. În 2017, UPS a primit trei noi aeronave cargo 747-8.
„Cererea de transporturi aeriene în interiorul SUA şi de livrări aeriene în ziua următoare şi amânate se extinde la niveluri record. Segmentul UPS International a ajutat la creşterea exportului cu două cifre în patru trimestre consecutive”, a declarat David Abney, preşedinte şi CEO UPS. „Pentru a susţine această cerere puternică din partea clienţilor, vom continua să investim în capacitatea aeriană de transport, asigurând legătura atât de importantă pe care clienţii noştri trebuie să o aibă cu pieţele din întreaga lume".
Pe lângă cererea tot mai mare a clienţilor pentru servicii expres, recenta reformă fiscală din SUA permite UPS să utilizeze economiile fiscale pentru a creşte semnificativ investiţiile de capital şi pentru a le demara mai devreme decât era planificat.
„Anul acesta celebrăm cea de-a 30-a aniversare a UPS Airlines şi observăm o cerere fără precedent pentru serviciile noastre aeriene", a declarat Brendan Canavan, preşedintele UPS Airlines. „Noile aeronave ne vor permite creşterea capacităţii de transport pe toate rutele, creând astfel un efect în lanţ, care ne va mări capacitatea de transport pe rutele regionale din întreaga lume.”
Aeronavele 747-8 pot transporta 46 de containere, 34 pe puntea principală şi 12 în compartimentele inferioare. Modelul 747-8 are o capacitate de încărcare de 139,5 tone sau aproximativ 30.000 de colete şi o autonomie de zbor de 7778.4 km. Noua linie de aeronave 747-8 are un grad de siguranţă mare, fiabilitate şi o amprentă ecologică recunoscute în industrie. Aeronava Boeing 767 are o capacitate de încărcare de 60 de tone şi poate transporta 31 de containere, 24 pe puntea principală şi 7 în compartimentele inferioare. Are o autonomie de zbor de aproximativ 5.556 km. În prezent, UPS operează 59 de aeronave Boeing 767.
„UPS a valorificat evident puterea şi eficienţa pe care aeronavele cargo 747-8 le oferă în piaţă”, a declarat Kevin McAllister, preşedinte şi CEO Boeing Commercial Airplanes. „Suntem impresionaţi de modul în care UPS exploatează beneficiile oferite de acest avion în operaţiunile sale şi suntem încântaţi că au ales să-şi suplimenteze flota cu aeronave 767”.
UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluţii, inclusiv transportul de colete mici şi mărfuri cargo, facilitarea comerţului internaţional şi folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Lasă un comentariu