130 de gălăţeni ajutaţi de bibliotecari să obţină certificatul verde Recomandat

Joi, 04 Noiembrie 2021 15:19
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Odată cu instituirea obligativităţii prezentării certificatului verde, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galaţi a continuat să ofere, prin intermediul compartimentelor Referinţe electronice & Internet, de la sediu şi filiale, sprijin persoanelor care doresc să îşi genereze certificatele digitale care fac dovada vaccinării împotriva COVID-19, în format tipărit sau electronic. Subiect despre care cotidianul nostru a relatat în articolul „Bibliotecarii sar în ajutorul gălăţenilor pentru obţinerea certificatului verde”.

Astfel, începând cu data de 26 octombrie 2021, Biblioteca a primit numeroase solicitări în acest sens, ajutând peste 130 de solicitanţi, la sediu şi la filiale, să îşi genereze certificatul, fie direct pe dispozitivele mobile ale acestora, fie în format tipărit pentru persoanele mai în vârstă, cărora le este mai la îndemână să îl folosească pe hârtie.

„Gălăţenii care doresc în continuare să beneficieze de sprijinul bibliotecarilor, pentru obţinerea certificatului digital de vaccinare sau pentru programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19 cu doza a treia, pot apela la serviciile bibliotecarilor în intervalul de lucru cu publicul, de luni până vineri, între orele 09.00 - 18.00, şi duminica, între orele 09.00 - 13.00, la sediul Bibliotecii Judeţene «V.A. Urechia», la Filiala nr. 1 «Costache Negri» (în incinta Clubului Liberty, lângă Orăşelul Copiilor) şi la Filiala nr. 2 «Paul Păltănea» (în Micro 40, în incinta fostului Liceu Metalurgic)”, transmit reprezentanţii Bibliotecii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu