200 de elevi gălăţeni şi brăileni, în vizită la Combinatul Siderurgic Galaţi Recomandat

Marți, 21 Mai 2019 12:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Combinatul Siderurgic Galaţi a organizat, pentru al treilea an consecutiv, "Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie", un eveniment dedicat sistemului educaţional tehnic şi vocaţional din judeţele Galaţi şi Brăila.

Astfel, peste 200 de elevi, însoţiti de cadre didactice, au vizitat fluxuri de producţie ale Combinatului, au asistat la scurte sesiuni de informare privind Programul de Ucenicie şi au participat la activităţi interactive şi dezbateri special concepute pentru a le antrena competenţele, imaginaţia şi spiritul de echipă.

Vizitatorii au venit de la liceele "Paul Dimo", "Traian Vuia", "Tudor Vladimirescu", "Aurel Vlaicu" şi "Radu Negru", toate din Galaţi, dar şi de la liceele "Elena Caragiani" din Tecuci, "Anghel Saligny" din Brăila şi Liceul Tehnologic din Cudalbi.

"Pentru a pregăti dezvoltările viitoare, vom continua atât colaborarea cu sistemul educaţional cât şi recrutarea de noi muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici", a spus Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului Siderurgic Galaţi. "Industria noastră este una solidă, care are nevoie de oameni tineri şi puternici pentru a progresa şi a continua tradiţia producerii de oţel de calitate la Galaţi", a declarat Mihaela Crăciun, directorul de resurse umane al Combinatului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu