O firmă din Satu Mare a câştigat licitaţia pentru curăţenia oraşului

Marți, 06 Mai 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deoarece numărul angajaţilor Ecosal care asigură curăţenia pe străzile oraşului este relativ redus, fiind vorba doar de 60 de persoane care primesc salariul minim pe economie, măsura gândită de municipalitate pentru creşterea numărului de măturători nu a fost angajarea de personal, ci organizarea unei licitaţii de către Primăria Galaţi, licitaţie care a avut loc pe data de 15 aprilie dar care încă nu a dat roade. Astfel, potrivit directorului Ecosal, Ionuţ Pucheanu, numărul măturătorilor nu poate asigura o curăţenie corespunzătoare în toate zonele oraşului, motiv pentru care a fost organizată o licitaţie pentru achiziţia de forţă de muncă temporară, la care s-au prezentat 4 firme şi care a fost câştigată de o societate din Satu Mare.
„După desemnarea firmei câştigătoare au fost depuse contestaţii, iar la ora actuală procedura este blocată”, a declarat directorul general al Ecosal.
Conform organigramei Ecosal aprobate în cadrul şedinţei de marţi a Consiliului Local, pe statele de plată ale societăţii se află 295 de angajaţi, dintre care 14 ocupă posturi de conducere. Chiar dacă numărul măturătorilor este mic, totuşi se pot vedea angajaţi ai Ecosal care fac curăţenie în diferite zone din oraş chiar şi după-amiaza sau seara, lucru care este de apreciat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu