Acţiunea “Bucuria de a Dărui” - ediţia a doua

  M.A.S.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” Galaţi, Grădiniţa “Iulica” Galaţi şi Asociaţia “BAS.ro” organizează a doua ediţie a acţiunii “Bucuria de a Dărui” în data de 1 decembrie, cu începere de la orele 11.00, în sala de sport a Colegiului “Alexandru Ioan Cuza” din Aleea Şcolii, nr. 1 Galaţi. Şi de această dată, organizatorii au pregătit concursuri, muzică, lecţie de dans şi multe surprize şi cadouri pentru copii.
Având în vedere faptul că se apropie sărbătorile Crăciunului şi cele ale Anului Nou, luna decembrie fiind denumită şi Luna Cadourilor, copiii au posibilitatea de a dărui celor mai mici cărţile, jucăriile şi hăinuţele ce nu le mai trebuie.
La sosire, donatorul lasă pachetul la organizatori şi primeşte un talon care îl va ajuta în a doua parte a Serbării să primească un cadou dintre cele aduse de copiii mai mari decât el. Acelaşi talon va fi introdus într-o urnă şi în ultima parte a acţiunii se va organiza o tombolă al cărei câştigător va primi Marele premiu.
Pe pachetele dăruite trebuie să se scrie vârsta şi sexul copilului căruia îi sunt destinate lucrurile. (ex: BĂIAT de 5 ani). Un pachet poate conţine obiecte destinate unei singure persoane. Dacă lucrurile sunt destinate mai multor categorii de copii, puteţi face mai multe pachete.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu