A doua simulare a examenului de admitere pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie Galaţi Recomandat

Miercuri, 06 Iunie 2018 00:40
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG) organizează pentru persoanele care îşi doresc să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi cea de-a doua simulare din acest an a examenului de admitere. Simularea va avea loc în data de 09 iulie 2018, în corpul MG al Facultăţii de Medicină şi Farmacie Galaţi, iar participanţii vor trebui să fie prezenţi începând cu ora 08:00.
"Simularea se doreşte a fi un punct de plecare pentru orice persoană care aspiră la o carieră nobilă în domeniul sănătăţii si un real suport pentru liceenii ce tocmai au absolvit examenul de bacalaureat. De asemenea proiectul oferă elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera şi condiţiile de examen", se arată în comunicatul SSMG.
Fiecare ediţie cumulează anual peste 100 de participanţi, atât din Galaţi şi oraşele învecinate, cât şi din Republica Moldova, fiind un exerciţiu deosebit de util în privinţa viitoarei sesiuni de admitere. Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu