Alternosfera, The Mono Jacks, Viţa de Vie şi mulţi alţii vin la Danube Rock Sounds Galaţi Recomandat

Miercuri, 14 Septembrie 2022 12:42
Publicat în Comunitate

Între 16 şi 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galaţi, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediţie. În cele 3 zile de festival publicul din Galaţi îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Viţa de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Şobolani, Bogdan Simion şi Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds și Melting Dice.

Ajuns deja o tradiţie pentru iubitorii de muzică din Galaţi, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului după cum urmează:
- Vineri, 16 septembrie: Melting Dice; Pinholes; Mihail; Omul cu şobolani; Viţa de Vie; The Mono Jacks; After-party: Bogdan Simion şi Lăutarii de Mătase.
- Sâmbătă, 17 septembrie: Hvnds; Dimitri’s Bats; Implant pentru Refuz; Robin and the Backstabbers; The Mono Jacks.
- Duminica, 18 septembrie: Dl Goe; The Schnitzels; Domino; Trooper; Alternosfera.

! Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Abonamentele şi biletele pentru festival se pot achiziţiona online de pe iabilet.ro sau din reţeaua de distribuţie IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galaţi, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii şi studenţii îşi pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival la preţul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile AICI!

Articole similare: Elevii de 10 ai Galaţiului, intrare gratuită la Danube Rock Sounds Galaţi 2022

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu