Amatorii de bingo n-au mai așteptat încetarea restricțiilor și au migrat online Recomandat

Miercuri, 17 Iunie 2020 11:58
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Industria de jocuri de noroc din România a fost una dintre cele mai afectate în perioada de pandemie. Cei peste 45.000 de angajați ai celor 14.000 de case de pariuri sportive și ai celor 15.000 săli de jocuri în care se practicau păcănele, ruletă sau bingo au fost închise la mijlocul lunii martie. Restartul, care a fost dat după 3 luni de zile, nu pare însă să fie unul deloc încurajator, în condițiile în care măsurile impuse de autorități nu le permit cazinourilor să revină la situația inițială.

Nici jucătorii nu vor fi încântați de faptul că trebuie să poarte mască, să stea la coadă păstrând distanța sanitară, să așteptă să fie dezinfectate aparatele după fiecare sesiune, să umble cu plexiglasul după ei și să simtă, pe toată durata șederii lor, miros de spirt. În plus, clienții care nu joacă nu pot să stea în cazinou. În aceste condiții, este clar că nu mai are cum să fie atmosfera de altădată.

Așa că mulți amatorii de jocuri de noroc au migrat online. Bingo este unul dintre cele mai "sociale" jocuri de noroc din câte există, așa că la prima vedere, a juca online înseamnă a pierde aproape tot farmecul, însă nu este neapărat așa. În România există momentan, două cazinouri licențiate la ONJN la care se poate juca bingo online, însă oferta acestora este, puțin spus, captivantă.

Spre deosebire de clasicele jocuri de bingo disputate în unitățile specifice, la bingo online:

  • există mai multe tipuri de jocuri, 90-Ball, 75-Ball și 75-Ball Variant
  • se pot cumpăra multe cartoane la fiecare joc pentru că premierea se face în mod automat
  • jocul decurge mult mai rapid și nu există riscul de a pierde din cauza neatenției
  • se poate juca simultan în mai multe camere
  • jucătorii pot juca de oriunde, folosind tableta, telefonul mobil sau computerul
  • sunt puse la bătaie jackpot-uri substanțiale
  • se poate participa la diverse turnee
  • pasionații pot avea de câștigat de pe urma programului de fidelitate etc.

Și pe lângă toate aceste avantaje, confortul sporit pe care îl propune această formă de a juca bingo pe internet este apreciat de către foarte mulți amatori de adrenalină. Asta ca să nu mai spunem de normele sanitare, care par să împiedice deocamdată desfășurarea jocului de bingo offline. Așa că nu ar trebui să ne mire faptul că o bună parte dintre jucători vor continua să joace bingo online, chiar și după încetarea restricțiilor sanitare.

Se întâmplă deseori ca pasionații de loterie să fie tentați să joace la bingo, mai ales pentru că între cele două forme de joc există destul asemănări. Și mai mult decât atât, putem spune că jocul de bingo online combină punctele forte ale fiecăreia, întrucât jackpot-urile pot atinge valori mai mari decât anumite loterii rapide, cum este, spre exemplu, Grecia Keno 20/80 – loteria ale căror extrageri au loc zilnic odată la 5 minute!

În plus, la bingo online se pot aplica mai ușor diverse strategii, în special pentru că jucătorul poate să-și aleagă cartoanele pe care urmează să le cumpere, dar și pentru că există o mare varietate de camere și extrageri. Și dacă toate aceste lucruri nu erau deja suficiente, amatorii de jocuri de noroc online au și avantajul de a putea plasa un bilet la pariuri sportive, de a juca jocurile preferate de cazinou, de a participa la turnee de poker și de a juca bingo de pe aceeași platformă, chiar și de pe telefonul mobil, deci de oriunde s-ar afla.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu