Ambasadorul Chinei, interesat de oportunităţile oferite de judeţul Galaţi Recomandat

Joi, 31 Octombrie 2019 14:06
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelenţa Sa Jiang YU, a vizitat judeţul Galaţi, zilele trecute. Ambasadorul s-a întâlnit cu autorităţile locale şi a făcut schimb de opinii cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, Florin Gasparotti, prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol şi primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Ca urmare a prezentării judeţului de către vicepreşedintele CJ Galaţi, Florin Gasparotti, care a evidenţiat faptul că în prezent sunt în derulare investiţii de 241 milioane de euro, mare parte din această sumă provenind din fonduri europene, Excelenţa Sa Jiang Yu, în discuţiile avute, a ţinut să sublinieze faptul că facilităţile de transport care se află în plină dezvoltare în judeţul Galaţi ar putea deveni foarte utile pentru interconexiunea dintre ţările noastre. Excelenţa Sa şi-a exprimat disponibilitatea pentru a aprofunda şi mai mult schimburile interumane şi cooperarea economico-comercială cu ţara noastră.

Ambasadorul Chinei şi-a încheiat vizita în judeţul Galaţi prin participarea la vernisajul expoziţiei de fotografie realizată de fotograful Ming Yi, acest eveniment încadrându-se în manifestările prilejuite de Festivalul Fotografiei Chineze, dedicat aniversării a 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-chineze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu