Balta Zătun, populată cu 3 tone de peşte Recomandat

 
Luni, 28 Martie 2022 19:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Balta Zătun a fost populată, luni, 28 martie 2022, cu 3 tone de peşte, în cadrul unei acţiuni realizată de către Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Galaţi.

„An de an populăm Balta Zătun pentru pasionaţii de pescuit sportiv. Astăzi, Balta Zătun, aflată în patrimoniul Consiliului Judeţean, a fost populată cu o tonă de crap şi două tone de caras, astfel încât toţi pasionaţii acestui sport, amatori sau profesionişti, să se poată relaxa în natură la o partidă de pescuit”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Valoarea totală a investiţiei este de 41.420 lei (cu TVA), transportul fiind inclus în preţ. Balta Zătun va fi închisă pentru pescuit timp de două săptămâni, deoarece specialiştii recomandă o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat. Ultima populare a bălţii Zătun a avut loc în martie 2021, cu 3,6 tone de peşte. Balta Zătun are 27 de hectare de luciu de apă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu