Bebeluşul cu mâna ruptă în maternitate, internat din nou în spital

Joi, 27 Februarie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bebeluşul ai cărui părinţi au reclmat că în Maternitatea Buna Vestire i s-a fracturat clavicula are acum probleme de sănătate şi mai mari. Pe lângă faptul că îl durea mânuţa fracturată, acum are şi alte probleme de sănătate care au dus la internarea lui la Spitalul de Copii.
„Nou născutul s-a internat pentru vărsături, cu o fractură de claviculă, fiind un nou născut cu o greutate de 3,800 kg. Deocamdată starea de sănătate a copilului este stabilă. Nu prezintă decât o conjunctivită purulentă cu o evoluţie, sperăm noi, bună şi o fractură de claviculă care este imobilizată. Medicii ortopezi vor vedea în decurs de şapte zile dacă leziunea s-a vindecat”, a spus dr. Geta Badiu, director medical Spitalul de Copii Galaţi.
Cosmin Neculcea, tatăl micuţului internat, este mai mereu pe la spital pentru a afla cum se simte copilul. „Acum l-am văzut şi este spre mai bine. Încercăm să se repare totul. Îl mai doare. Chiar se simte că plânge foarte tare. În rest... Am depus şi ultimele acte la Direcţia de Sănătate Publică şi am depus şi plângerea la Parchet. O să merg mai departe şi către Colegiul Medicilor şi unde va mai trebui. Merg peste tot, numai să se facă dreptate. De la Maternitatea Buna Vestire nu ne-a contactat nimeni, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat la ei în maternitate”, a spus Cosmin Neculcea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu