Bogdan Grecu, director ArcelorMittal Galaţi: "Avem nevoie de muncitori tineri" Recomandat

 
Sâmbătă, 19 Mai 2018 17:59
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

ArcelorMittal Galaţi a organizat, pentru al doilea an consecutiv, “Săptămâna Porţilor Deschise Pentru Educaţie”, un eveniment dedicat sistemului educaţional tehnic şi vocaţional din municipiul şi judeţul Galaţi. Peste 250 de elevi şi profesori de la licee tehnice locale au vizitat echipamente - cheie ale Combinatului, au participat la scurte sesiuni de pregătire şi au fost informaţi privind oferta Programului de Ucenicie al companiei. Vizitatorii au fost de la liceele “Paul Dimo”, “Radu Negru”, “Aurel Vlaicu”, “C.F.R.”  din Galaţi, “Elena Caragiani” din Tecuci, dar şi de la unităţile de învăţământ din Cudalbi şi Pechea.
“Programul de Ucenicie continuă pentru că dorim noi colegi care să se alăture celor experimentaţi. Avem nevoie de muncitori tineri, familiarizaţi cu noile tehnologii digitale, gata să accepte provocări profesionale şi care să aibă comportamente sigure”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galaţi. “Acest eveniment are şi rolul de a întări colaborarea între Combinat şi liceele tehnice locale”, a adăugat Mihaela Crăciun, director de resurse umane.  
Pe data de 09 iunie 2018,combinatul siderurgic din Galaţi îşi va redeschide porţile pentru membrii familiilor angajaţilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu