„Castelul din Carpaţi”, un spectacol inedit la Teatrul „Gulliver“ Recomandat

Joi, 21 Noiembrie 2019 12:11
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pasionaţii de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans şi enigmă sunt aşteptaţi duminica aceasta, 24 noiembrie 2019, la Teatrul „Gulliver” Galaţi, unde, la ora 10.30, se va juca spectacolul „Castelul din Carpaţi”.

„Spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină între teatrul de animaţie şi filmul science-fiction. Acţiunea este învăluită într-o aură de mister, iar povestea, înţesată de pasiune şi dramatism, surprinde şi fascinează deopotrivă. Scenografia si partitura regizorală, semnate de Daniela Drăgulescu şi Bogdan Drăgulescu, se remarcă prin complexitate şi inovaţie, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: premiul pentru «Virtuozitatea efectelor vizuale», în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie «Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie», ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, dar şi Marele Premiu, în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete «Gulliver», la ediţia din 2006. Echipa de actori ce aduce întreg farmecul poveştii la viaţă este alcătuită din: Eduard Şişu, Marian Sterian, Ionuţ Negrisanu, Gina Geru, Nicoleta Miru, Nicole Lungu şi Andrei Dombrovschi“, se arată într-un comunicat al teatrului de păpuşi gălăţean.

Biletele se pot achiziţiona online, dar şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu