Căţeluşă cu 9 pui chinuită de stăpână, salvată de Protecţia Animalelor Galaţi (FOTO) Recomandat

Marți, 31 Mai 2022 16:41
Publicat în Comunitate

În cursul zilei de ieri, în baza unei sesizări telefonice, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Galaţi s-au deplasat la un imobil situat pe strada Braşov, din municipiul Galaţi, unde au găsit un câine (femelă) rasă comună, cu 9 pui, de aproximativ o lună.
La faţa locului, poliţiştii au constatat că animalul era subnutrit, ca urmare a neasigurării hranei şi apei în cantităţi suficiente, adăpostul acestuia nu este corespunzător şi deţinătorul, o femeie, din municipiul Galaţi, nu i-a asigurat asistenţa medicală necesară, câinele nefiind sterilizat şi nici microcipat. VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos! ↓
În consecinţă, având în vedere starea de pericol în care a fost găsit, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus măsura plasării câinelui în adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile, conform O.U.G. 175/2020.
Totodată, deţinătorul animalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor de a asigura animalului un adăpost corespunzător, hrană şi apă suficiente si asistenţă medicală.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu