„Cea mai tare cameră de cămin”, după Paşte

Miercuri, 29 Aprilie 2015 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi în aprilie, studenţii căminişti s-au înscris să participe la concursul lunar organizat în Campusul Studenţesc "Al.I.Cuza" al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi. Iepuraşul de Paşti a desemnat câştigătoarele concursului „Cea mai tare cameră de cămin din campus – Ediţia XIII” din luna aprilie 2015: ele sunt din Căminul G, locatarele camerei 410.

Sub lozinca „Keep calm and rock your room!”, Direcţia Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti anunţă continuarea concursului pentru luna mai. „Ca de fiecare dată regulile sunt simple: Promovăm originalitatea; Încurajăm curăţenia şi buna organizare a spaţiului; Sprijinim soluţiile ingenioase”, se specifică în anunţ. 

Astfel, locatarii celei mai tare camere de cămin din ediţia care urmează vor fi scutiţi de plata regiei de cămin sau vor primi un voucher Monstart în valoare de 100 lei (în cazul în care studenţii beneficiază oricum de gratuitate la regia de cămin). Voucherul poate fi folosit pentru toate produsele de brutărie şi panificaţie pe care le oferă patiseria Monstart, direct la chioşcul fabricii din campus. 

Calendarul concursului pentru ediţia următoare este deja afişat. Înscrierea în concurs se face în perioada 6-18 a fiecărei luni. Pe uşa camerelor participante la concurs se lipeşte, apoi, un sticker cu logo-ul concursului. În perioada 19-21 lunii în curs, comisia de evaluare face două vizite pentru fiecare cameră înscrisă în concurs, după care, în perioada 22-24 a lunii, se întruneşte şi deliberează câştigătorul ediţiei. În data de 25 se afişează rezultatele parţiale ale concursului. La final, în perioada 26-27 a lunii, studenţii care doresc să facă o contestaţie, o pot face pe site-ul Campusului Cămine. În ziua de 28, comisia de evaluare soluţionează contestaţiile primite în ediţia activă, iar pe 29 sunt afişate rezultatele finale ale concursului. Tot în această zi, studenţii care au făcut contestaţii primesc prin e-mail rezultatul contestaţiei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu