„Cei trei purceluşi“ revin la Teatrul „Gulliver“ Recomandat

Joi, 28 Ianuarie 2021 09:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul de păpuşi „Gulliver“ din Galaţi îşi anunţă spectatorii că îşi reîncepe activitatea la sala mare, cu povestea „Cei trei purceluşi“, programată pentru duminică, 31 ianuarie 2021, de la ora 10.30.

„Iubitorii de magie şi poveşti sunt aşteptaţi la întâlnirea cu cei mai drăgălaşi trei frăţiori şi povestea lor jucăuşă, plină de peripeţii amuzante. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov şi adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniştii trec printr-o multitudine de aventuri, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu şi ilustraţia muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste“, se arată într-un comunicat al teatrului.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online sau se pot procura de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

„Având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfăşura cu o capacitate de până la maximum 30% din totalul de locuri disponibile. Au fost întreprinse toate demersurile necesare şi au fost luate toate măsurile sanitare pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a tuturor reprezentaţiilor“, se mai arată în comunicatul citat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu