Cele mai bune 4 telefoane ieftine din 2021 Recomandat

Marți, 28 Septembrie 2021 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, LG, Honor... Alegerea noului dumneavostră „cel mai bun prieten” este complicat, există multe brand-uri care fac smartphone-uri interesante și, bineînțeles, sarcina comparării acestora vă poate fi foarte complicată. Va fi camera foto frontală la înălțimea fotografiilor de pe Instagram? Va avea telefonul suficientă memorie? Ați descoperit deja că nu aveți nevoie de atât de multe funcții în viața de zi cu zi și că, cu un smartphone ieftin, vă acoperiți toate nevoile. De asemenea, dacă vă temeți să cheltuiți o avere pe un telefon mobil de ultimă generație, trebuie să testați aceste 4 telefoane ieftine.

Realme C21

Parte din lista de telefoane ieftine este acest Realme C21, cu un preț de aproximativ 500 de lei. Lumea smartphone-urilor trece printr-un moment minunat. Atât de mult, încât democratizarea anumitor caracteristici premium și diversitatea mărcilor face posibilă găsirea unor chilipiruri precum acest telefon. Este un telefon foarte bun pentru mesagerie, rețele sociale și chiar și fotografie, având un sistem triplu de cameră. Are o baterie generoasă de 5000 mAh, dar și NFC, recunoaștere facială și amprentă.

Moto E7 Plus

Tot parte din lista de telefoane ieftine face parte și Moto E7 Plus, cu un preț de aproximativ 900 de lei. Motorola continuă se existe pe piața de telefoane mobile și datorită gamei medii, unde se remarcă modelele de bază cum este și acest telefon. Este clasic, cu o dimensiune confortabilă. Acest smartphone entry-level are un cip Qualcomm de bază, un Snapdragon 460, cu 4 GB de RAM și 64 GB de ROM extensibil prin microSD. Nu este o configurație extrem de performantă, dar oferă o experiență adecvată pentru utilizatorii de bază, mai ales datorită sistemului de operare Android. În optică, cantitatea nu înseamnă calitate, prin urmare Motorola a optat pentru un senzor principal mare și un al doilea obiectiv mai simplu pentru a obține efectul popular bokeh. Bateria este de 5000 mAh, suficientă pentru două zile de utilizare.

Samsung Galaxy A21s

Lista de telefoane ieftine nu ar fi fost completă fără un smartphone Samsung. Samsung domină de departe piața flagship-urilor, însă are și propuneri atractive de telefoane mai ieftine. Este aproximativ 1000 de lei, însă merită investiția complet. Carcasa este fabricată din plastic, dar aceasta nu este o veste proastă: designul și finisajele sale sunt de o calitate destul de bună și sunt foarte plăcute de privit și de atins. Panoul AMOLED și rezoluția HD+ compun un ecran foarte bun, iar dimensiunile acestuia sunt foarte echilibrate. Cu 4 GB RAM, 64 GB stocare și un nucleu Exynos 850 octa sub carcasă, se conformează pentru o utilizare simplă a rețelelor de socializare, mesagerie și internet într-un mod ușor. Unul dintre punctele forte ale Samsung Galaxy A21s este fotografia . Nu numai datorită propunerii sale de camere cvadruple, ci și în rezultate. Arată că nu este un model de top, dar setul este destul de atractiv. Bateria reprezintă și ea un punct forte, fiind de 5000 mAh și încărcându-se în mai puțin de 2 ore.

Xiaomi Redmi 9

Brand-ul Xiaomi este cunoscut pentru faptul că oferă o gamă largă de telefoane ieftine, de aceea a ajuns al doilea în lume, după Samsung, desigur. Xiaomi Redmi 9 are un design simplu, destul de comun, cu un ecran mare și o cameră de selfie integrată. Nu trebuie să investești mult pentru a găsi un ecran grozav datorită dispozitivului Redmi 9, care depășește 6,5 inci și o face și cu o rezoluție Full HD +, astfel încât experiența vizionării videoclipurilor sau a citirii să fie foarte confortabilă și cu suficiente detalii. Procesorul Helio G80 oferă performanțe adecvate într-un scenariu de utilizare de bază , deși recomandăm să pariați pe opțiunile mai ambițioase de 4 GB de RAM și 64 GB de ROM pentru performanțe mai bune. Are o cameră cvadruplă destul de bună. De asemenea, are NFC, o baterie de 5020 mAh care poate rezista până la două zile și suportă și încărcare rapidă de 18W.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu