Cele mai bune parfumuri pentru bărbați Recomandat

Joi, 18 Februarie 2021 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Nu există un simț la fel de puternic și de evocator ca mirosul. Cele mai bune parfumuri de bărbați nu sunt numai un detaliu final perfect pentru ținuta ta, ci, de asemenea, au o semnificație emoțională.

Vei emana senzualitate cu un parfum bărbați cu scorțișoară, te vei ușor și fresh cu câteva note florale sau alege mosc pentru un sentiment de masculinitate. Fiecare om are un parfum cheie pe care îl preferă! Dacă nu ai încă unul, atunci explorează lista noastră cu cele mai bune 10 mărci de parfumuri pentru bărbați, pentru a găsi unul!

 • 1. Polo Blue De Ralph Lauren
 • Ralph Lauren este o companie americană care oferă îmbrăcăminte de lux, accesorii și parfumuri din 1967. Marca este un nume mare printre primele 10 mărci de parfumuri din lume. Parfumul său Polo Blue are un miros picant de mosc. Evocând un sentiment de libertate, se inspiră din cerul albastru, energia din apele deschise și o explozie de prospețime din aer. Ambalat într-o sticlă albastră vibrantă cu un capac de argint, acesta va dura cu siguranță toată ziua.

 • 2. Lacoste Eau De Blanc
 • Compania franceză Lacoste este renumită pentru linia de tricouri din 1933. Cu toate acestea, oferă o gamă largă de încălțăminte, îmbrăcăminte sport, ochelari și parfumuri. Evoluând ca un nume foarte apreciat al mărcilor de parfumuri, Eau De Blanc de la Lacoste este un parfum bărbați clasic cu o notă de top de rozmarin și trandafiri. Notele de bază sunt cedru, piele și piele de căprioară. Combinate, fac un parfum bărbați care durează până la 8 ore și care te va face mai sigur pe tine.

 • 3. Davidoff Cool Water Man Summer Caribbean
 • Înființat în anii 1980 de Zino Davidoff, Davidoff oferă o experiență de lux. Brandul și-a lansat primul parfum în 1984 și a devenit una dintre cele mai scumpe mărci de parfumuri între timp. David Water’s Cool Water Man Summer Caribbean este unul dintre cele mai iconice parfumuri lansate de marcă în 1988. Nota de vârf cuprinde lavandă și mentă, în timp ce nota de bază este mușcată, iasomie, coriandru picant și mușchi de stejar. Acestea oferă un sentiment de relaxare și prospețime care poate dura toată ziua.

 • 4. Bvlgari Man In Black
 • Bvlgari este un brand italian de lux care produce o gamă largă de bijuterii, ceasuri, accesorii, articole din piele și parfumuri. Din 1884, Bvlgari este considerată una dintre cele mai scumpe mărci de parfumuri. Parfumul Man In Black a fost lansat pentru a sărbători cei 130 de ani ai mărcii. Acest parfum barbaesc este un amestec de chihlimbar, condimente, păduri și rom natural. Notele de vârf se compun din tutun picant vibrant, în timp ce notele principale sunt benzoin, fasole Tonka și lemn de guaiac. Împreună creează un parfum puternic care poate dura până la cinci ore.

 • 5. Apă de toaletă Hugo Boss Selection
 • Fondată în 1924 în Germania, Hugo Boss este o casă de modă de lux care oferă soluții complete de garderobă. Hugo Boss’s Selection Eau De Toilette vine cu sentiment de modernitate și energie. Acesta parfum bărbați este pentru indivizii ambițioși. Notele de vârf de piper roz, mandarină, lămâie și bergamotă vibrantă îl fac să aibă un miros încântător. Notele de anason, ace de cedru, mușcată, îl fac mai cald. În timp ce notele de bază de paciuli, lemn de santal și vetiver creează o aromă bine echilibrată.

 • 6. Nautica Men Blue Eau De Toilette
 • Nautica este o marcă de îmbrăcăminte mult iubită din America. Fondată în 1983, Nautica oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, accesorii, lucruri pentru casă, ceasuri și parfumuri. Nautica’s Men Blue Eau De Toilette este un parfum pentru omul încrezător, energic și dinamic. Ideal pentru îmbrăcămintea de zi cu o durată de aproximativ 3 ore, această alegere este cel mai rentabil produs al companiei. Vine cu note de vârf de ananas, piersică și bergamotă. Notele de mijloc cuprind iasomie și nufer și note de bază din lemn de santal, mosc și cedru. Împreună fac un parfum bărbați acvatic și relaxant în adevăratul sens al cuvântului.

  Mai multe din această categorie:

  Lasă un comentariu