Centrele Comerciale Auchan şi Aushopping, alături de Salvaţi Copiii, caută Spiriduşi de Nădejde în 15 oraşe Recomandat

Vineri, 06 Decembrie 2019 19:35
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţi, 4 decembrie. Anul acesta, cele 23 de Centre Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor şi Coresi Shopping Resort gestionate de Ceetrus în Romania, lansează campania  “Hai să fii spiriduş de nădejde”, o amplă iniţiativă la nivel naţional ce îşi propune să conecteze clienţii care îşi doresc să dăruiască şi copiii la care Moş Crăciun ajunge mai rar.

Împreună cu partenerul campaniei, organizaţia Salvaţi Copiii, echipele centrelor comerciale provoacă clienţii din comunitate să se transforme în ajutoare de nădejde ale lui Moş Crăciun şi să dăruiască un cadou copiilor din centrele educaţionale din diverse oraşe ale ţării. Campania are loc în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică: 5 – 8 decembrie, respectiv 12 – 15 decembrie.


”În toate iniţiativele pe care le pregătim, avem în minte misiunea noastră "With citizens ? for citizens", căutând să pregătim acţiuni relevante pentru comunitate şi să facem acest lucru în strâns parteneriat cu actori locali şi naţionali.  Este şi cazul campaniei de anul acesta ”Hai să fii spiriduş de nădejde” pe care o desfăşurăm la nivel naţional, alături de partenerul nostru Organizaţia Salvaţi Copiii, dar cu impact sustenabil în local, datorită prezenţei lor cu centre educaţionale în oraşele în care şi noi ne aflăm. Centrele noastre comerciale devin astfel liantul dintre copiii din proiectele educaţionale Salvaţi Copiii din toată ţara şi clienţii noştri, oameni care îşi doresc să se implice şi să contribuie la binele comunităţii”, afirmă Raluca Brebeanu-Motoca, Head of Marketing & Communication Ceetrus România. 


Implicarea în campania ”Hai să fii spiriduş de nădejde”, desfăşurată în Centrul Comercial Auchan Galaţi presupune oferirea a 3 daruri: un produs de îngrijire personală, o carte pentru copii şi ceva dulce. Acestea vor fi colectate separat în 3 urne, iar voluntarii Salvaţi Copiii vor pregăti cadourile pe care le vor duce mai apoi copiilor, potrivite după vârsta lor. Cele 3 daruri trebuie să fie noi sau într-o stare foarte bună şi pot fi aduse de acasă sau cumpărate din magazinele din centrul comercial. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul: www.spiridusidenadejde.ro.


”Atunci când un copil nu mai merge la şcoală, viitorul lui se frânge. Rămas în afara sistemului de educaţie, el nu îşi va atinge potenţialul pe care îl are şi pe care are dreptul, la fel ca toţi ceilalţi copii, să şi-l dezvolte. Prin programele educaţionale pe care le are, Salvaţi Copiii sprijină activ fiecare copil să rămână în şcoală, investind astfel în viitorul acestuia. Iar orice gest de susţinere a copiilor vulnerabili înseamnă mult mai mult decât un cadou de Crăciun: e un semn că nu îi abandonăm, că suntem solidari cauzei lor şi că înţelegem să ne implicăm, unul lângă celălalt, pentru ca societatea să arate aşa cum ne-o dorim. Niciun copil nu trebuie lăsat singur, mai ales de Sărbători”, afirmă Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii.


Toţi clienţii care se implică în campanie vor avea parte de apreciere din partea organizatorilor, iar cei mai mici dintre clienţi vor avea parte de o surpriză care să marcheze momentul în care au devenit spiriduşi ai Moşului. 
Centrele Comerciale Auchan şi Aushopping din toată ţara îşi asumă rolul de animator de comunităţi, sunt centre comerciale sociabile şi fac parte integrată din viaţa oraşului. Ne propunem ca zi de zi, prin acţiunile pe care le organizăm să îi aducem împreună pe membrii comunităţii, să îi ajutăm să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experienţă aparte nu doar când merg la cumpărături, ci şi atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber, totul sub sintagma ”Bucurie în Galerie”.  

Adresă Centru Comercial Galaţi:

Centrul Comercial Auchan Galaţi, Bulevardul Galaţi, nr. 3A, Zona Siret, Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu