Cod Roșu... de bunătățuri la Galați! Selgros te invită la prima ediție a Festivalului Bunătățile Toamnei! Recomandat

Joi, 27 Septembrie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai mare festival de toamnă din zona Galați-Brăila-Focșani dedicat bucatelor de toamnă va avea loc în weekend-ul 29-30 septembrie, în parcarea Selgros Galați. Festivalul Bunătățile Toamnei dă startul bunei dispoziții sâmbătă, 29 septembrie, la ora 10.30, și propune publicului o serie de evenimente interesante și bucate delicioase. Timp de 2 zile, parcarea magazinului Selgros, organizatorul evenimentului, va găzdui cele mai bune bucate, muzică live cu personalitate, socializare și multe surprize.

Raci, scoici, creveți, inele de calamari, pe toate le puteți gusta la Prăvălia cu Raci, prezenți la eveniment! Dacă vă este dor de inconfundabilii cărnați de Pleșcoi, organizatorii s-au asigurat să facă acest lucru posibil! Desigur că fiecare masă copioasă va fi urmată de o bere rece sau un pahar de vin.

Bunătățile nu se termină aici! Pasionații de brânzeturi se pot delecta cu degustările celor mai bune tipuri de brânză poposite direct de la sursă.

Prin pasiunea lor de a face lucrurile din ce în ce mai bine, organizatorii festivalului, Selgros Galați, a pregătit o zonă specială dedicată celor care vor să își îmbogățească cămara cu bunătățuri pe perioada iernii: legume, fructe, recipient pentru murături, dulcețuri și alte delicii, toate le puteți găsi la Festivalul Bunătățile Toamnei în perioada 29-30 septembrie în parcarea Selgros.

Pentru bucate cu gust, organizatorii au pregătit și un recital muzical de excepție format din artiști locali și tinere talente. Ansamblul folcloric al asociației ”Doina Covurluiului” Galați și elevii clasei de canto-muzică ușoară din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos" dau tonul bunei dispoziții în zilele de Festival. Evenimentul continuă alături de trupele Strada Mare, Omul din Sarmisegetusa, Trei, Costel Iordache Duo, Trois Amis și Super Mario care promit să facă un show de neuitat.

Selgros a pregătit o surpriză și pentru clientii fideli! În zilele evenimentului, din oră, în oră, aceștia pot câștiga o sticlă de vin și o caserolă de mici sau de cârnăciori. Detaliile tombolei le puteți găsi în magazinul Selgros și pe pagina de Facebook Zile și Nopți Galați Brăila Focșani.

Cei care nu beneficiază de transport propriu nu trebuie să își facă griji! Aceștia pot ajunge la magazinul Selgros folosind linia de autobuz 23 care străbate orașul în puncte cheie precum - Neacșu Blvd. Brăilei ● Țiglina I Blvd. Brăilei ● Aurel Vlaicu Blvd. George Coșbuc.

Vă așteptăm, așadar, între 29 și 30 septembrie în pacarea magazinului Selgros, la prima ediție a Festivalului Bunătățile Toamnei! Accesul la eveniment este gratuit. Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook Zile și Nopți Galați Brăila Focșani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu