Combinatul vine în sprijinul dascălilor gălăţeni Recomandat

Marți, 15 Septembrie 2020 15:13
Publicat în Comunitate

LIBERTY Galaţi a donat, în prima zi de şcoală, tablete şi carduri de internet profesorilor şi învăţătorilor din Galaţi care, până acum, nu dispuneau de aceste instrumente esenţiale educaţiei online.

”Un semn bun la deschiderea noului an şcolar la Arhiepiscopie, printr-un parteneriat cu platforma siderurgică LIBERTY Galaţi a cărei conducere a înţeles necesitatea de a oferi materiale didactice dascălilor. Cu cât aceştia au posibilităţi să se adreseze copiilor, cu atât şi celelalte materiale cu care vom veni în sprijinul copiilor vor da randamentul aşteptat”, a explicat Înalt Prea -Sfinţia Sa, Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, gazda evenimentului.

Donaţia a avut loc cu ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi care a realizat o analiză în rândul cadrelor didactice, pentru a identifica necesităţile acestora.

”Astăzi derulăm o nouă etapă de colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos. Ne adresăm acum profesorilor care au nevoie să îşi susţină orele de curs, în condiţiile în care sunt organizaţii dar şi Guvernul, care acordă tablete copiilor cu posibilităţi reduse de achiziţionare a acestor instrumente utile acum, când accentul se pune pe educaţia online. Vom continua acest proiect”, a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galaţi.

LIBERTY Steel Group face parte din Alianţa GFG, o grupare internaţională de întreprinderi şi investiţii deţinută de Sanjeev Gupta şi familia sa. Alianţa este structurată în trei piloni industriali de bază; LIBERTY Steel Group, ALVANCE Aluminium Group şi SIMEC Energy Group, independenţi unul de altul, însă uniţi prin valori comune şi având scopul de a crea un viitor durabil pentru industrie şi societate. GFG Alliance are 35.000 de angajaţi în 10 ţări şi are venituri de 20 miliarde dolari SUA. Alianţa GFG este lider în industria durabilă, cu misiunea de a deveni Neutră de Carbon până în 2030 (CN30).

LIBERTY Galaţi a fost achiziţionată la începutul lunii iulie 2019, împreună cu alte şase unităţi siderurgice importante şi cinci centre de servicii din şapte ţări europene. Acordul de 740 milioane Euro a făcut din LIBERTY Steel Group unul dintre primii zece producători de oţel la nivel mondial, cu excepţia Chinei, cu o capacitate de laminare totală de peste 18 milioane de tone care acoperă o gamă largă de produse finite.

Liberty Galaţi este cel mai mare combinat siderurgic integrat din România, cu o forţă de muncă de 7.500 de oameni şi o capacitate de producţie de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie eoliană.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu