Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Galaţi şi-a pierdut viaţa la numai 42 de ani din cauza COVID-19 Recomandat

Sâmbătă, 30 Octombrie 2021 21:24
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marian Daniel Mocanu, comisar-şef al Gărzii de Mediu Galaţi,  s-a infectat cu Covid-19 şi a ajuns la Spitalul de Urgenţa Galaţi în stare foarte gravă, astfel că medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa, iar sâmbătă, 30 octombrie 2021 a fost declarat decesul.

Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Galaţi avea 42 de ani şi se afla la conducerea Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu din anul 2015. 

”Timpul s-a oprit ieri pentru colegul nostru Daniel Mocanu, comisar şef la Comisariatul Judeţean Galaţi. Nu există moment mai greu şi mai trist, decât cel în care, între noi, rămâne un loc gol. În acest loc gol aşezăm acum amintirile: anii de muncă susţinută, conştiinţa datoriei şi responsabilitatea, bucuria şi solidaritatea dintre colegi, figura luminoasă a lui Daniel. În aceste clipe, toţi cei care i-am fost alături la Garda Naţională de Mediu, ne vom strânge rândurile în reculegere. Transmitem condoleanţele şi toată compasiunea noastră familiei, pentru această pierdere dureroasă! Odihneşte-te în pace, Daniel, amintirile şi exemplul tău vor rămâne mereu în memoria noastră!”, a transmis Garda Naţională de Mediu pe pagina sa de facebook.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu