Concurs ISU Galaţi, pe stadionul Dunărea Recomandat

Miercuri, 13 Iunie 2018 16:46
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe stadionul Dunărea din Galaţi are loc joi, 14 iunie 2014, etapa judeţeană a „Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”. Concursul este organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi şi începe la ora 09:30.

"Competiţia are ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de către aceştia, precum şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă", se arată într-un comunicat al ISU Galaţi.

Concursul constă în susţinerea a trei probe practice: ştafeta 4x100 m, pista cu obstacole pe 100 m şi dispozitivul de intervenţie. Echipele clasate pe primele trei locuri vor primi premii, cupe şi diplome. Concurenţii care vor urca pe prima treaptă a podiumului vor reprezenta judeţul Galaţi la faza interjudeţeană a concursului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu