"Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!", ediţia a II-a: Campanie umanitară pentru 450 de copii nevoiaşi din Galaţi Recomandat

Miercuri, 15 Mai 2019 12:10
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat, marţi, 14 mai 2019, că a lansat cea de-a doua ediţie a campaniei umanitare "Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!", prin intermediul căreia municipalitatea şi-a propus să facă fericiţi şi în acest an, pe data de 1 Iunie, de Ziua Copilului, sute de copii din familii defavorizate.

"Vom colecta jucării, cărţi sau jocuri pe care le vom dărui, pe data de 1 Iunie, celor aproximativ 450 de copii din centrele sociale finanţate de Consiliul Local. Gălăţenii care doresc să aducă zâmbete pe chipurile micuţilor din centrele sociale ale municipalităţii sunt aşteptaţi, începând din data de 15 mai 2019, la sediul Primăriei municipiului Galaţi, strada Domnească nr. 54. În holul instituţiei este amenajat un spaţiu unde pot fi depozitate donaţiile celor care doresc să se implice în această campanie", se arată într-un comunicat al Primăriei Galaţi.

Campania se va desfăşura până pe data de 30 mai 2019, la ora 12:00.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu