De 1 martie, flori pentru doamnele şi domnişoarele de la SAJ Recomandat

Luni, 01 Martie 2021 12:53
Publicat în Comunitate

Aflate în prima linie a luptei cu noul coronavirus, doamnele şi domnişoarele de la Ambulanţa Galaţi au primit, în semn de recunoştinţă pentru munca grea pe care o fac, flori de la poliţiştii locali gălăţeni. „Pentru noi poliţiştii locali, doamnele şi domnişoarele de la Ambulanţă sunt femei erou, sunt femeile care au fost în linia întâi de la debutul pandemiei“, a spus Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Surprinse şi impresionate, doamnele de la Ambulanţă le-au mulţumit celor care nu le-au uitat. „Le mulţumim celor de la Poliţia Locală, considerăm că prin această iniţitivă aduc aprecieri şi că eforturile noastre nu au fost zadarnice. Suntem eroii necunoscuţi. Consider că această lupta cu pandemia a fost dusă în marea majoritate de femei, pentru că 80 la sută dintre salariaţii din sănătate sunt femei“, spunea Dana Enciu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii locali gălăţeni nu uită să îşi arate aprecierea în fiecare an, la început de martie, pentru cadrele medicale, dar acum au ales Ambulanţa mai ales datorită condiţiilor grele şi riscante de muncă apărute ca urmare a pandemiei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu