De astăzi, gălăţenii pot închiria trotinete electrice pentru deplasarea în oraş (HARTĂ) Recomandat

Marți, 23 Martie 2021 13:53
Publicat în Comunitate

Gălăţenii au începând de astăzi, marţi, 23 martie 2021, posibilitatea de a închiria şi utiliza trotinete electrice pentru deplasarea în oraş, municipiul Galaţi fiind de altfel primul oraş din România, în 2021, în care Bolt lansează serviciile de închiriere a trotinetelor, serviciul fiind disponibil în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa, informează Primăria municipiului Galaţi.

„Trotinetele funcţionează în baza O.U.G. 13/2020 pentru modificarea şi completarea O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Se află acum în dezbatere publică şi Regulamentul privind condiţiile de utilizare a trotinetelor/bicicletelor electrice închiriate prin intermediul platformelor online în regim self-service, document care va fi în curând supus votului Consiliului Local. Menţionăm că operaţionalizarea acestui serviciu nu a impus niciun cost şi niciun fel de lucrare de infrastructură pe domeniul public al municipiului Galaţi“, se arată într-un comunicat al Primăriei Galaţi.

Potrivit municipalităţii, aplicaţia Bolt a fost deja sincronizată cu galaticityapp, varianta mobilă, iar zona de operare şi punctele (virtuale) de parcare a trotinetelor electrice se găsesc în harta ataşată (vezi galeria de imagini ↓) şi disponibilă AICI.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu