„eTWINNING – o comunitate de învăţare”, simpozion regional la Galaţi

  M.A.V.
Vineri, 21 Martie 2014 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aflată la a doua ediţie, manifestarea educaţională se va desfăşura pe 22 martie, la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Galaţi. Potrivit unui comunicat remis redacţiei, simpozionul constituie un bun prilej pentru diseminarea informaţiilor şi promovarea cadrelor didactice şi ale elevilor. Alături de cunoaşterea celor mai noi realizări din domeniul tehnicii abordate, amintim şi menţinerea contactului între profesori, stimularea creativităţii şi promovarea reţelelor de excelenţă în învăţământul românesc, dar nu numai. Identificarea posibilităţilor de realizare a unor colaborări şi parteneriate valoroase în vederea abordării unor proiecte şi a participării la programele europene reprezintă unul dintre obiectivele acestui proiect.
Concret, promovarea parteneriatelor de acest fel, propuse prin proiect, poate avea efecte pozitive asupra elevilor: prin creşterea interesului pentru învăţare, o mai bună frecvenţă la ore, rezultate şcolare mai bune.
Alături de cele 50 de şcoli participante, din Galaţi şi din ţară, organizatorii au invitat şi Liceul Teoretic „Meşterul Manole”, din Sălcuţa, raionul Căuşeni, Republica Moldova.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu