Femeie însărcinată adusă la maternitate de poliţişti şi jandarmi Recomandat

Marți, 05 Octombrie 2021 15:28
Publicat în Comunitate

Intervenţie neobişnuită pentru tinerii poliţişti Miruna şi Alex şi pentru jandarmul George FOTO AICI!. Se aflau în autospeciala de poliţie şi patrulau în zona Secţie 4 de Poliţie Galaţi. Au văzut la un moment dat un tânăr agitat încărcat cu bagaje. Tânărul venea şi el spre ei. Oamenii legii oricum voiau să îl abordeze, iar tânărul credea că a dat de un taxi. De fapt, acesta, un student gălăţean, în vârstă de 22 de ani, tocmai aflase că soţia lui naşte.

În zona unde locuieşte se reabilitează carosabilul, iar la ora 3 dimineaţa nu era nici urmă de taxi. Disperat, tânărul o ia la fugă spre staţia de taxi cu bagajele pregătite pentru spital în spate. Viitoarea mamă îl aştepta în faţa blocului. Vede la un moment dat o maşină cu lumini sus şi crede că a dat de un taxi. Era însă autospeciala de poliţie. „Nu era nici un taxi, nicăieri, am fost în Micro 38-40, la staţie, sau mă îndreptam spre 38, şi numai bine văd o maşină, speram eu să fie un taxi, avea lumini aprinse sus, dar apoi am văzut că avea girofare sus, era poliţia, domnii de acolo m-au întrebat ce caut la ora aia, era ora 3 noaptea, aveam bagajele cu mine, şi le-am spus că soţia mea naşte. Au spus că nu e nici o problemă, ne duc ei“, povesteşte George Alexandru Popa, viitorul tată.

Poliţiştii au dus maşina la scara blocului de unde au luat-o pe viitoarea mămică şi cuplul a fost dus la spital. „În cursul nopţii trecute, în jurul orei 03.30, un echipaj mixt din cadrul Secţiei 4, format din 2 poliţişti şi un jandarm, au observat, pe strada Henry Coandă, din municipiul Galaţi, un bărbat cu un rucsac în spate, care părea foarte agitat. În urma discuţiei cu acesta, poliţiştii au aflat că era în căutarea unui taxi, întrucât soţia sa, care se afla acasă, era pe punctul de a naşte. Colegii noştri nu au stat pe gânduri şi i-au urcat pe cei doi în autospeciala poliţiei, demarând în viteză spre spital, unde viitoarea mămică a fost preluată, în siguranţă, de personalul medical. Îi felicităm pe colegii noştri, Miruna, Alex şi George pentru spiritul civic de care au dat dovadă”, a explicat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Cu adevărat a fost o misiune neobişnuită. „Este adevărat, o misiune neobişnuită pentru colegii noştri, însă este un gest de normalitate ceea ce au făcut colegul jandarm şi colegii poliţişti. Felicităm şi părinţii pentru bucuria care le-a revenit în viaţă astăzi, de ce nu, cu ajutorul poliţiştilor şi al jandarmilor gălăţeni”, spunea şi Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

Cadrele medicale au fost şi ele mirate de neobişnuitul mijloc de transport care a adus gravida. „Avem o naştere deosebită prin modalitatea prin care pacienta s-a prezentat în serviciul de urgenţă în cursul nopţii, şi anume, a fost adusă de la domiciliu de un echipaj de poliţie. În momentul de faţă, pacienta este stabilă hemodinamic şi respirator, fiind sub supraveghere medicală în blocul de naştere”, a explicat dr. Violeta Şapira, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Cei doi părinţi, tineri studenţi în anul IV, la Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi, nu vor uita probabil niciodată cum au reuşit să ajungă la spital la naşterea primului copil, dovadă este și postarea emoționantă a tatălui de pe un site de socializare -» VEZI Galeria de imagini de mai jos! ↓.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu