Festivalul de toamnă de la Selgros, muzică şi bunătăţuri într-un singur loc Recomandat

Luni, 01 Octombrie 2018 15:38
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivalul de toamnă dedicat bucatelor de sezon, ce s-a desfăşurat în weekend-ul 29-30 septembrie, în parcarea Selgros Galaţi, a fost presărat cu muzică bună şi bucate gătite pe loc. Raci, scoici, creveţi, inele de calamari, au putut fi savurate la Prăvălia cu Raci, împreună cu un pahar de vin sau o bere rece.
Organizatorul festivalului, Selgros Galaţi, a pregătit o zonă specială dedicată celor care vor să îşi îmbogăţească cămara cu bunătăţuri pe perioada iernii: legume, fructe, recipient pentru murături, dulceţuri şi alte delicii, iar elevii de la Colegiul Tehnic de Alimentaţie şi Turism ”Dumitru Moţoc” Galaţi îmbiau vizitatorii cu bunătăţi făcute de ei pe loc. Un stand aparte a fost cel cu produse ecologice comercializate sub marca Dunărea Bio Patec, de la moara Bio Italy-ANA care oferă cumpărătorilor făină integrală bob întreg ecologică, dar şi tărâţă ecologică pentru consum uman la cele mai înalte standarde de calitate.
Atmosfera a fost întregită de recitaluri ale artiştilor locali precum şi de tinere talente gălăţene: Ansamblul folcloric al asociaţiei ”Doina Covurluiului” Galaţi şi elevii clasei de canto-muzică uşoară din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos". Au mai concertat şi trupele Strada Mare, Omul din Sarmisegetusa, Trei, Costel Iordache Duo, Trois Amis şi Super Mario.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu