FOTO | 11 deţinuţi de la Penitenciarul Galaţi, vizitaţi de copiii lor de Ziua Copilului Recomandat

Vineri, 31 Mai 2019 13:48
Publicat în Comunitate

În cadrul proiectului desfăşurat la nivel naţional în sistemul penitenciar cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului - 1 IUNIE, specialiştii din cadrul sectorului reintegrare socială din Penitenciarul Galaţi au organizat joi, 30 mai 2019, în incinta Penitenciarul Galaţi o activitate interactivă „Ne jucăm în familie”, la care au participat 11 deţinuţi părinţi şi copiii acestora.

Cu această ocazie, 22 de copii însoţiţi de mamele lor au avut prilejul pentru 2 ore de a interacţiona şi de a se juca cu părinţii lor privaţi de libertate diverse jocuri şi activităţi recreative precum puzzle, lego, dans, desen, twister, turnul de lemn, speed stacks, într-un spaţiu special amenajat.

La activitate a fost invitat de asemenea un animator pentru copii care a întreţinut atmosfera veselă, prin cantece, dansuri, modelat baloane şi picturi pe feţele copiilor cu eroii preferaţi ai acestora.

Evenimentul a avut drept scop menţinerea relaţiilor persoanelor private de libertate cu familia, dezvoltarea abilităţilor parentale, precum şi crearea unui mediu de suport favorabil acestora pentru reintegrarea ulterioară în societate.

Vezi Galerie de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu