„Gospodarul cartierului“ nu se dezminte: Gălăţeanul Marian Maxim împodobeşte cel mai frumos brad la el în scară Recomandat

Joi, 12 Decembrie 2019 14:44
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În vara acestui an, gălăţeanul Marian Maxim, în vârstă de 42 de ani, a primit din partea Primăriei municipiului Galaţi diploma de „Gospodarul cartierului“, după ce a reuşit să modernizeze şi să înfrumuseţeze aspectul scării nr. 2 a blocului A11, din cartierul Ţiglina III, de care este responsabil din anul 2017. Monitorul de Galaţi a relatat despre acest subiect în articolul „Cui i-a oferit primarul Ionuţ Pucheanu diploma de „Gospodarul cartierului““.

Gălăţeanul demonstrează în continuare că îşi merită statutul de „Gospodarul cartierului“ şi pentru că mai este puţin timp până la Crăciun, acesta le-a pregătit o surpriză vecinilor săi, un brad frumos care va fi amplasat la parterul blocului şi care aşteaptă să fie împodobit de toţi locatarii.

„Cel mai frumos brad verde a ajuns în blocul meu şi va fi împodobit cu voie bună în data de 15 Decembrie. În ultimii doi ani, o scară din blocul nostru şi-a adjudecat titlul de cea mai organizată scară de bloc, primind astfel şansa de a întâmpina sărbătorile de iarnă aşa cum se cuvine. Avem şanse reale de a demonstra în continuare că “omul sfinţeşte locul”. Bradul locatarilor a ajuns în scara blocului şi va fi amplasat la parter. În următoarele zile va îmbrăca haina de sărbătoare şi va fi împodobit cu bucurie şi voie bună. Anul acesta am început mai devreme pregătirile de sărbători. Împodobirea bradului în scara blocului este un moment simbolic, organizat şi gândit pentru locatarii blocului unde locuiesc, dar poate fi interpretat şi ca un dar de Crăciun. Îmi doresc să continuăm împreună să facem lucruri bune. Bradul nu este unul foarte înalt, dar este primul brad făcut vreodată în scara blocului. Îmi doresc să le ofer vecinilor o atmosferă frumoasă de Crăciun, iar împodobirea bradului consider că este o activitate interesantă pentru copii, dar şi pentru cei mari. Astfel, continuăm să transformăm blocul vechi într-o casă şi mai primitoare“, scrie pe Facebook, Marian Maxim.

Aşadar, scara va căpăta o atomsferă de sărbătoare prin această iniţiativă care este demnă de apreciat, dar şi de luat ca şi exemplu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu