Ilinica Vandici a lansat cu stil, în Galaţi, o gamă de produse non-toxice pentru păr Recomandat

Marți, 11 Iunie 2019 16:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Salonul GLASS Beauty House Galaţi a găzduit, vineri, 07 iunie 2019, lansarea unei game de produse non-toxice de lux cu o prezentare de excepţie făcută de Ilinica Vandici, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!" împreună cu stiliştii săi. Invitaţii au avut ocazia să vadă şi să testeze produsele pe care Ilinca Vandici le foloseşte pentru a avea mereu o imagine perfectă. De asemenea, în cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să realizeze o precomandă pentru noul lor look având beneficiul unei consultanţe din partea celor mai buni stilişti. Practic, au discutat direct cu Ilinca Vandici şi stiliştii săi despre secretele lor de frumuseţe.

"Sunt produsele pe care eu le folosesc, dragi sufletului meu, care mi-au schimbat viaţa. E o mare bucurie pentru mine că pot să aduc, să promovez şi să fac cunoscute aceste game de produse cu care eu lucrez. Vorbim despre un produs 100% non-toxic, care are ingrediente naturale şi care nu deteriorează absolut deloc părul, dimpotrivă îl ajută să crească, îl fac şi mai sănătos şi mai strălucitor. De asemenea, reuşim să avem culorile pe care ni le-am dorit, pentru că avem o gamă extraordinar de largă de culori şi nuanţe cu care ne putem juca", a spus cu entuziasm Ilinca Vandici.

"Bun venit la GLASS, dragă Ilinca Vandici!", a fost întâmpinarea gazdelor, care descriu experienţa GLASS Beauty House ca fiind una nemaiîntâlnită şi premium pentru clienţii care păşesc pragul salonului. "Credem în cultura serviciilor superioare şi în faptul că putem oferi clienţilor o experienţă nemaiîntâlnită. Ţinem la intimitate, discreţie, igienă, transparenţă, rezultate şi atmosferă. Te invităm să păşeşti în lumea unei experienţe premium. Vino la GLASS pentru hairstyling, vopsit păr, extensii păr, manichiură, pedichiură, extensii de gene, stilizare sprâncene sau tuns, vopsit şi servicii barber shop", spun reprezentanţii GLASS Beauty House Galaţi.

Născută pe 17 iunie 1986 la Oradea, Ilinca Vandici a câştigat mai multe concursuri de Miss, printre care Miss Bihor şi Miss Mamaia. A debutat în televiziune ca prezentatoare a rubricii "Meteo" de la postul B1 TV, urmând să modereze diverse emisiuni de divertisment la principalele posturi de televiziune naţionale. În prezent, este prezentatoarea show-ului de succes "Bravo, ai stil!", de la Kanal D.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu