Începe "Danube Rock Festival", ediţia a VI-a: Două zile de muzică bună, energie şi ritmuri vulcanice Recomandat

Miercuri, 26 Iunie 2019 12:40
Publicat în Comunitate

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galaţi organizează, în perioada 28 - 29 iunie 2019, cea de-a VI-a ediţie a "Danube Rock Festival", care se va desfăşura pe Stadionul Dunărea Galaţi, de la ora 18:00.

"După succesul avut în ediţiile anterioare, «Danube Rock Festival» îşi propune să dea naştere unei legende în oraşul de la Dunăre, pregătind momente de neuitat iubitorilor de rock şi nu numai. Festivalul vine şi anul acesta cu tonuri moderne şi pline de energie, cu sunete de chitare, tobe, bas şi clape, unde muzica artiştilor prezenţi va electriza publicul gălăţean. Ca o torţă de vibe-uri pozitive, festivalul le are pe toate", spun organizatorii.

PROGRAMUL FESTIVALULUI

- VINERI, 28 IUNIE 2019, vor concerta: trupa Matze Crtze, trupa Safari Sky, trupa Huldra, trupa Mooncage (Serbia), Alex Calancea Band, Kempes (fostul vocalist Cargo);

- SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2019, vor concerta: trupa Cardinal, trupa Times of Need (Cluj-Napoca), trupa Sorrows Path (Grecia), Roadkillsoda, trupa Implant pentru Refuz (Timişoara), Coffeeshock Company (Austria).

Prezentatorul festivalului este Dan Helciug, fondatorul trupei Spitalul de Urgenţă.

Organizatorii precizează că vor pune la dispoziţie servicii de pază, un punct de prim-ajutor şi toalete ecologice, pe întreaga perioadă a festivalului.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" Galaţi în intervalul orar afişat pe site-ul oficial al instituţiei sau pe pagina de Facebook. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la Stadionul Dunărea Galaţi, pe durata festivalului.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu