Începe festivalul "Pizza Fest", un concept 100% gălăţean Recomandat

Miercuri, 05 Iunie 2019 16:42
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii se vor bucura, timp de trei zile, de vibe culinar stradal în Grădina Publică, în primul weekend al verii, la festivalul "Pizza Fest", ediţia I, un concept 100% gălăţean, echipa organizatoare fiind în totalitate din Galaţi. "Pizza Fest", care este de asemenea şi un concurs est-european, se va desfăşura în Grădina Publică din Galaţi în perioada 07 - 09 iunie 2019, între orele 11:00 şi 23:00. În cadrul festivalului, pizzarii, fie ei profesionişti, reprezentându-şi propriile pizzerii sau pur şi simplu pasionaţi, dar experimentaţi, îşi pot valida cunoştinţele în faţa unui juriu de mare notorietate în lumea pizzei, sub egida unui regulament destul de strict şi bine pus la punct, spun organizatorii.

"Este o idee 100% a oraşului. Administratorul «Pizza Fest» şi maestrul Cătălin Secuian, echipa de organizare, majoritatea partenerilor şi colaboratorilor, toţi suntem din Galaţi. Este pentru prima data când se întâmplă asta şi ne bucurăm să folosim resurse de acasă. Aşa că ne dorim ce este mai bun pentru comunitatea noastră. Vom avea varietate de băuturi, deserturi, muzică şi spectacol cu gust bun de pizza de la mari maeştri pizzaiolo. Cei mai mulţi dintre ei vin pentru prima data la noi în oraş şi abia aşteptăm să îi vedem în plină desfăşurare de forţe", spune Dana Tachici, PR şi co-organizator al evenimentului.

Ce ne aşteaptă în cele trei zile de festival

Potrivit organizatorilor, în cele trei zile de "Pizza Fest", publicul se va bucura de pizza, dar nu orice pizza, ci una maturată, cu ingrediente selecţionate, mozzarella şi sos pomodoro atent alese de la producători italieni consacraţi, de zone de outdoor lounge special amenajate în zonele verzi, de o varietate de deserturi, printre care clătite, cannoli sicilieni, îngheţată artizanală italienească, profiterol şi alte dulciuri, diverse băuturi, precum Aperol, bere, sucuri, cocktailuri alcoolice, freezy juices şi băuturi pe bază de cafea artizanală, iar pentru copii organizatorii vor aduce baloane Disney şi activităţi de face painting.

Articole similare: Pizza cu atmosferă de festival, în Grădina Publică

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu