INEDIT | Costumaţi în personaje de film, studenţii basarabeni au petrecut Revelionul pe rit vechi Recomandat

Duminică, 13 Ianuarie 2019 10:19
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Petrecere încinsă în campusul studenţesc "Alexandru Ioan Cuza" din Galați, unde studenții basarabeni și bucovineni, dar și invitații lor, au petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Revelionul pe rit vechi. De această dată, petrecerea a avut și o tematică, "Filmul". Astfel, mulți studenți s-au costumat în diverse personaje. Așa a făcut și Teodor Gorceag, care s-a costumat în "Superman", şi Ion Roman, costumat în "Darth Vader", ambii studenţi în anul I la Arhitectură Navală.

Capture 1

Personajul filmelor de groază vine de la Facultatea de Educație Fizică, pentru al cărui machiaj au contribuit două colege. Este vorba de Ciprian Dragu a.k.a. "Pennywise". De la petrecere nu a lipsit nici "Dănilă Prepeleac" sau "Wednesday Addams". Acestea sunt doar câteva dintre personajele în care s-au transforat studenţii basarabeni și invitații lor.

Capture 2

Printre aceștia se numără și Aljabwabi Hatem din Yemen, student la medicină, care a venit îmbrăcat tradițional, spune el. Toți au încins hore, au băut tradiționalele beri și sucuri, băuturi studenteşti spun ei, dar și șampanie la miezul nopții. Au petrecut mai devreme deoarece de luni au examene și nu voiau să fie prea obosiți, spunea Andrei Brinovanu, vicepreşedintele Clubului Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni, cei care alături de Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, au organizat petrecerea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu