×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 295

„Într-un timp foarte scurt, capacitatea de înhumare în cimitire a oraşului va fi depăşită”

 
Vineri, 05 Octombrie 2012 03:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Deputatul Bogdan Liviu Ciucă, purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, solicită Primăriei extinderea cimitirelor din municipiul Galaţi. În condiţiile în care zilnic, în oraşul de la malul Dunării, mor nu mai puţin de şase-şapte oameni, conservatorul se teme că gălăţenii ar putea rămâne, astfel, fără locuri de veci.
„Într-un timp foarte scurt, capacitatea de înhumare în cimitire a oraşului va fi depăşită. Rog Primăria municipiului Galaţi să ia în considerare posibilitatea extinderii, dacă există posibilitatea fizică, a cimitirelor existente, să se constate unde se mai pot da locuri de înhumare sau identificarea altor zone unde se poate organiza un cimitir”, a declarat conservatorul Bogdan Ciucă.
Unul dintre puţinii parlamentari de Galaţi percepuţi pozitiv de către electoratul de la malul Dunării a dat startul campaniei electorale, ţinta fiind vârstnicii, votanţii de bază din orice scrutin electoral.

„Se oferă locuri de veci numai în regim de urgenţă”

Directorul societăţii Gospodărire Urbană, Eduard Grosu, ne-a declarat că, în mai puţin de un an de zile, cimitirele din municipiul Galaţi vor fi arhipline, motiv pentru care conducerea societăţii a făcut deja o informare scrisă către Primărie.
„În mare parte, aşa este. Locurile de veci se vor termina şi avem la dispoziţie un an de zile să rezolvăm această problemă. Am făcut şi hârtie către Primărie, iar municipalitatea se ocupă de această problemă. De exemplu, locurile de veci în rezervă s-au suspendat şi acum se oferă numai în regim de urgenţă. Din punct de vedere al terenului, cimitirele existente nu se vor putea extinde. Singura posibilitate este găsirea unei suprafeţe de teren şi amenajarea ei”, ne-a spus Eduard Grosu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu