Ionuţ Pucheanu: „Am decis să amânăm investițiile prevăzute pentru biserici, activități sportive și servicii de monitorizare a presei“ Recomandat

Luni, 30 Martie 2020 11:03
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galați a anunţat că analizează toate proiectele de investiții, iar cele care nu sunt esențiale vor fi amânate, având în vedere situația actuală. Primarul municipiului Galaţi, Ionuț Pucheanu, a declarat că prioritatea o reprezintă lupta împotriva noului coronavirus.

„Sunt proiecte pe care Primăria le avea stabilite de la începutul anului, erau programate. Mai mult chiar, investim sume de bani în astfel de activități în fiecare an. Totuși, în contextul epidemiei, momentul nu este potrivit. De aceea, am decis să amânăm investițiile prevăzute pentru biserici, activități sportive și servicii de monitorizare a presei. Vom trece împreună peste criză și apoi vom discuta din nou despre viața noastră normală, despre biserici, despre presă și despre cluburi sportive. Pentru a nu mai fi astfel de sincope și pentru a ne concentra toți pe lupta cu virusul, le voi solicita angajaților Primăriei să întocmească o listă cu investiții care nu sunt esențiale în acest moment. Repet, prioritatea noastră este lupta cu noul coronavirus, de aceea am decis să amânăm toate proiectele enumerate mai sus, de aceea am decis să-mi donez salariul, de aceea i-am rugat și pe colegii mei să procedeze la fel, de aceea facem investiții fără precedent în spitalele din subordine", spune Ionuț Pucheanu.

Articole similare: Ionuţ Pucheanu: „Voi dona salariul pe luna martie, iar banii vor ajunge la spitale“

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu