La centrul Helen Doron Galaţi, copiii învaţă limba engleză distrându-se

Vineri, 05 Februarie 2016 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Învăţarea limbii engleze a devenit o necesitate pentru noile generaţii. Multinaţionalele cer angajaţilor din start cunoaşterea acestei limbi măcar la nivel mediu, tehnologia din ce în ce mai avansată nu poate fi folosită la capacitate maximă fără minime cunoştinţe de engleză, dar este pueril să enumerăm situaţiile în care copiii noştri vor avea nevoie să cunoască această limbă, căci orice părinte ştie asta. Mulţi părinţi vor ca micuţii lor să înveţe încă de la grădiniţă această limbă. Majoritatea optează pentru cursurile clasice, ţinute în săli de clasă, sau meditaţii la domiciliul lor sau ale profesorilor. Cu toate acestea, există şi posibilitatea ca aceştia să înveţe limba engleză prin joacă, cu ajutorul cântecelor, poeziilor, conversaţiilor, într-un mediu prietenos şi relaxant. Este vorba despre metoda Helen Doron, care se bazează pe abilitatea naturală a copilului de a asimila limba vorbită din mediul său prin ascultare repetată şi încurajare. Lecţiile asigură un mediu plăcut, în care copiii pot învăţa engleza cu aceeaşi uşurinţă cu care învaţă propria limbă maternă.
Helen Doron Early English oferă cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni şi 18 ani. Metoda este rapidă, distractivă şi muzicală. Copiii adoră cursurile şi învaţă limba engleză cu încredere şi uşurinţă. Cursurile includ engleza vorbită pentru copii preşcolari şi şcolari, cu opţiunea de scris şi citit, şi cu pregătire pentru examenele internaţionale de limbă engleză pentru adolescenţi şi tineri.
Cursurile sunt distractive şi plăcute, “orientate spre rezultate” şi susţinute de o expertiză pedagogică şi lingvistică. Copiilor le plac mult cântecele şi jocurile şi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la cursuri. Ei învaţă o limbă străină, una dintre cele mai complexe sarcini din viaţa umană, şi învăţarea este atât de naturală încât ei nici nu realizează că învaţă.
Helen Doron este un grup educaţional prezent la nivel internaţional în peste 30 de ţări, din 2008 şi în România, iar din 2013 şi la Galaţi. La nivel naţional există 20 de centre educationale Helen Doron. Cel din Galaţi este amplasat în Ţiglina I, pe str. Brăilei, nr. 165 A, lângă restaurant Cozy.
“În calitate de proaspătă mămică, dornică să ofer copiilor mei mai mult, am decis să mă implic în domeniul educaţional, astfel că în toamna anului 2013 am deschis porţile primului centru de Limba engleză Helen Doron din Galaţi. Numărul de copii este într-o permanentă creştere de la un an şcolar la altul şi suntem mândri de faptul că unii dintre ei sunt acum la şcoală şi că au crescut sub ochii noştri. Prin urmare, dacă până acum ne adresam în special copiilor mici, cu ajutorul programelor Helen Doron venim în întâmpinarea şcolarilor, oferindu-le o variate de cursuri de pregătire pentru toate nivelele, indiferent de vârstă, precum şi pregătire în vederea examenelor Cambridge. Ceea ce facem noi este distractiv, este de calitate, iar rezultatele se văd după numai câteva luni de curs. Copiii îşi îmbogăţesc zi de zi vocabularul în limba engleză, iar mulţumirea părinţilor ne confirmă că facem bine ceea ce facem. Cred în educaţia timpurie, cred că cel mai bine se învaţă prin joc şi joacă şi chiar cred că limba engleză le va deschide multe porţi copiilor noştri în viitor. Aşteptăm să ne treceţi pragul, participând la o lecţie demonstrativă de limba engleză şi făcând parte din familia cursanţilor Helen Doron English!”, ne-a explicat managerul Centrului de Limbă Engleză Helen Doron din Galaţi, Maria Arhip.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu