Laura Bretan, concert aniversar la Galaţi Recomandat

Marți, 05 Aprilie 2022 15:41
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Joi, 07 aprilie 2022, ora 19.00, publicul gălăţean se va întâlni cu soprana Laura Bretan ce va susţine un concert extraordinar alături de orchestra simfonică şi corul Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi, cu ocazia aniversării vârstei de 20 de ani, fără îndoială, cea mai importantă apariţie din ultimii ani, în perimetrul muzicii internaţionale.

"Evoluţia sa spectaculoasă este cea mai bună dovadă că valoarea nu aşteaptă numărul anilor şi că harul divin cu care a fost înzestrată, trezeşte admiraţia tuturor. Performanţele ei live uimesc lumea, din Chicago până la Tokio, trecând prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma şi multe altele. Laura Bretan călătoreşte oriunde o poartă destinul, spre bucuria celor ce o admiră. După ce a cântat împreună cu artişti ca David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The tenors, Fernando Varella, Michaell Bolton şi Jose Carerras, în concertul din Galaţi, Laura i-a invitat să cânte alături de ea pe Eliza G, câştigătoare a trofeului Cerbul de Aur în 2019 şi semifinalistă la Selecţia Naţională Eurovision 2022 şi binecunoscutul tenor gălăţean, Florin Bobei, solist al teatrului nostru. Un eveniment muzical important pe care îl recomandăm cu căldură", transmit reprezentanţii Teatrului.

Biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul https://www.blt.ro/spectacole-galati.html, sau fizic, de la casieria Teatrului (0236 465 599 şi 0753312308), în intervalul orar afişat pe site: www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare bilete din incinta Shopping City Mall Galaţi (parter).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu