Leru.ro, magazinul online de fapte bune a ajuns la ediţia 3.0 Recomandat

Vineri, 17 Decembrie 2021 15:29
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Leru.ro, magazinul online de fapte bune a ajuns la ediţia 3.0. Aşadar, toţi cei interesaţi sunt invitaţi să viziteze www.shop.leru.ro pentru a se înscrie în comunitatea celor care răspândesc magia Crăciunului prin fapte bune şi implicare.

CE ESTE LERU.RO? Leru.ro este un proiect caritabil ce constă într-un magazin online, unde toate persoanele fizice şi companiile sunt invitate să doneze expertiză, servicii, produse sau pur şi simplu bani pentru strângerea de fonduri ce urmează a fi utilizate pentru susţinerea unui proiect cu impact major în viitorul comunităţii locale. Organizatorul Open Hub, în parteneriat cu Fundaţia Inimă de Copil şi susţinerea Teatrului de Păpuşi Gulliver, invită pe toţi cei interesaţi să se implice prin donaţii sau achiziţii de produse listate pe Leru.ro care să ajute la susţinerea copiilor din peste 20 de sate din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea şi Vaslui. Aceşti copii au rezultate foarte bune la învăţătură şi îşi doresc să devină medici, programatori sau ingineri, însă se află în prag de abandon şcolar datorită situaţiilor materiale precare.

CE POŢI DONA? Cei interesaţi au posibilitatea de a dona produse din categoria decoraţiuni, accesorii, bijuterii, servicii, cărţi şi jucării, ce vor putea fi achiziţionate ulterior de către cei care vor dori să susţină cauza de anul acesta. Regulamentul campaniei „leru.ro - magazin online de fapte bune” este disponibil aici: https://leru.ro/regulamentul-campaniei/.

CUM POŢI DONA? Prin completarea formularului disponibil pe leru.ro, gălăţenii şi nu numai pot transmite detalii despre produsele sau serviciile pe care doresc să le doneze. Echipa elfilor Open Hub analizează cererile de donaţii primite şi transmite confirmarea pentru expedierea acestora către centrul de colectare. Orice produs sau serviciu donat/ achiziţionat de pe www.leru.ro contribuie la susţinerea proiectului Inimă de Copil - Un sat. Un copil, care are rolul de a oferi copiilor cu rezultate excepţionale la învăţătură, dar cu situaţii materiale precare, şansa de a-şi continua studiile.

CARE ESTE CAUZA? Toţi banii strânşi vor fi administraţi de Fundaţia Inimă de Copil pentru a le oferi copiilor burse lunare, rechizite, ateliere de dezvoltare personală şi sesiuni de consiliere, deorece aceşti copii au nevoie atât de sprijin emoţional, cât şi material pentru a-şi urma visurile şi pasiunile. Contravaloarea unei burse care să asigure tot ce are nevoie un elev în procesul educaţional, timp de un an, este de 1.200 euro. „Aşadar, pentru a ne îndeplini obiectivul şi a pune o piatră de temelie în viaţa unor copii excepţionali la învăţătură, ne propunem să strângem suma de 60.000 lei şi să-i ajutăm să-şi poată continua educaţia fără întrerupere”, transmit organizatorii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu