Liviu Șoimi, un tânăr de excepție care are nevoie de 300.000 euro pentru a rămâne în viață Recomandat

Miercuri, 17 Martie 2021 17:08
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absolvent al prestigiosului Colegiu Naţional „Vasile Alecsandri“ din Galaţi, un tânăr în vârstă de 20 de ani a aflat brusc, după ce studiase un an în Manchester şi fusese acceptat şi la alte facultăţi din Bucureşti, că toate planurile pe care şi le făcuse pentru viaţă nu mai sunt deocamdată posibile. În septembrie, Liviu Şoimi a aflat că are o formă agresivă de  leucemie.

Iniţial a fost tratat la Bucureşti, la Fundeni, dar când era la un pas de transplant, totul s-a năruit din nou, deoarece tratamentul cu citostatice nu şi-a făcut efectul astfel încât boala să dea destul înapoi pentru a putea fi realizat în siguranţă transplantul. Singura cale de urmat era internarea şi tratamentul plus transplantul făcut intr-o clinica din Italia, mai exact clinica Humanitas din Milano. Acolo, cele trei şedinţe de terapie cu citostatice şi transplantul costă 300.000 de euro. Din această sumă, 240.000 de euro este doar transplantul.

Un asemenea efort financiar este imposibil pentru familia tânărului, de aceea cei care vor să îl ajute pe tânăr o pot face donând:

Cont Titular - Şoimu Liviu

Cont RON - RO 056RNCB0748154210110001

Sau se poate lua legătura telefonic cu familia băiatului la numărul de telefon: 0754-421.531. Totodată, există pe Facebook grupul "Din inima pentru Liviu", unde oamenii se mobilizează şi au găsit şi alte modalităţi de a-i reda lui Liviu şansa la viaţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu