Locuri de muncă libere aşteaptă tecuceni dornici în a le ocupa

Marți, 27 Martie 2012 23:48
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Odată cu venirea primăverii, la nivelul municipiului Tecuci pare să se „dezgheţe” şi piaţa muncii, o parte dintre societăţi fiind interesate să angajeze personal având diverse specializări. Cele mai multe posturi scoase pe piată pentru perioada imediat următoate nu vin însă din mediul privat, cum ar fi fost aşteptările, ci mai ales din zona administraţiei publice locale, a serviciilor aflate sub directa sa îndrumare. Astfel, SC Servicii Zone Verzi „Ecotec” SRL Tecuci organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante, printre care 7 posturi lucrător salubrizor căi publice în cadrul Serviciului de Salubritate mecanizată, un post de şofer autospecială în cadrul aceluiaşi serviciu şi 2 posturi de peisagist floricultor. Alte 4 posturi, de această dată de paznici, vor fi scoase la concurs de către SC Pieţe, Zone verzi SA.

Criza dă semne de… „anemie”

Pe data de 27 aprilie, la nivelul Agentiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă Tecuci va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă. Până atunci, însă, cei care sunt în căutarea unui loc unde să îşi desfăşoare activitatea, retribuit conform pregătirii profesionale, au posibilitatea de a alege unul dintre locurile de muncă scoase de către ALOFM Tecuci, posturi oferite fiind atât pentru cei cu o pregătire profesională deosebită, cât şi pentru persoanele care nu au nicio specializare, însă sunt dornice să muncească.
Pe 27 martie, ALOFM Tecuci a scos pe piată mai multe posturi, printre care se pot regăsi cele de agent de turism, operator calculator, şofer, tractorist rutier, agent vânzări, casier, fochist cazane cu abur şi apă, conducător autospecială, peisagist floricultor, lucrător salubrizare căi publice, asistent medical izioterapie, dar şi inginer construcţii civile şi industriale. Cum piaţa muncii pare să se dezmorţească uşor, dar sigur, tecucenii dornici de muncă mai au o şansă în a-şi găsi un loc de muncă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu