Logo-ul "Conceput în România" al Ministerului Cercetării şi Inovării, lansat oficial şi la Galaţi

 
Miercuri, 18 Octombrie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Cercetării şi Inovării, Lucian Georgescu, a declarat într-o conferinţă de presă la Galaţi, că a fost lansat oficial logo-ul "Conceput în România", proprietate intelectuală a ministerului pe care îl conduce. Potrivit sursei citate, Ministerul Cercetării şi Inovării a lansat logoul "Conceput în România" a cărui utilizare, atât de către companiile publice cât şi de către cele private, susţine creşterea vizibilităţii domeniului de cercetare dezvoltare inovare din România şi creşte astfel vizibilitatea potenţialului de cercetare dezvoltare şi inovare specific românesc. Ministrul a anunţat că noul logo a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, devenind marcă oficială.
"La începutul anului am lansat logo-ul "Conceput în România". Acum două săptămâni, proprietatea intelectuală a Ministrului Cercetării şi Inovării a fost acceptată de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, aşa că este oficial. Se numeşte "Conceput în România" şi va fi pe toate materialele de prezentare, la toate tipurile de conferinţe la care Ministerul Cercetării şi Inovării este partener sau a acceptat să ofere egida acelei manifestări naţionale", a spus Lucian Georgescu.
Toate manifestările ştiinţifice, conferinţe, expoziţii, workshopuri, mese rotunde, ce se desfăşoară sub egida Ministerul Cercetării şi Inovării vor utiliza marca ''Conceput în România''.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu