Lucrările unui gălăţean, aflate în colecţii private în SUA, expuse la Galaţi Recomandat

 
Marți, 22 Mai 2018 07:39
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spaţiul cultural deschis "Nicolae Mantu", din cadrul Facultăţii de Inginerie "Dunărea de Jos" din Galaţi, va găzdui miercuri, 23 mai 2018, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei "Colors of my way" semnată de artistul gălăţean Florin Mihailovici.
"Sub numele «Colors of my way», expoziţia va prezenta publicului gălăţean tablouri care surprind iubirea artistului pentru mare, încercând redarea mişcării şi impresiile fugitive desprinse de tradiţionalul academic, aşa cum au făcut-o impresioniştii. Din colecţie fac parte şi scene desprinse din viaţa marilor oraşe port precum si peisaje. Vernisajul are o dublă semnificaţie: pe de o parte, va fi pentru prima dată când lucrările lui Florin Mihailovici, parte dintre ele aflate în colecţii private din SUA, Canada, Argentina şi România, vor fi prezentate publicului gălăţean. Pe de altă parte, găzduirea colecţiei de către Facultatea de Inginerie este un arc în timp, Florin Mihailovici fiind absolvent al Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii din Galaţi", se arată în comunicatul organizatorilor.
Expoziţia va putea fi vizitată între 23 şi 26 mai 2018, în spaţiul cultural deschis "Nicolae Mantu", din cadrul Facultăţii de Inginerie "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu