Lumea magică a lui Tom Degeţel, duminica aceasta la Gulliver Recomandat

Joi, 24 Octombrie 2019 12:33
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această duminică, 27 octombrie 2019, începând cu ora 10.30, spectatorii de toate vârstele sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi "Gulliver" din Galaţi cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire şi culoare în spectacolul "Tom Degeţel".

"Încântătoarea poveste plină de peripeţii şi dinamism este pusă în scenă de Daniel Stanciu şi se remarcă printr-o o montare extrem de vie şi plină de voioşie. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă. După un debut încununat de succes pe scena Festivalului «Gulliver», unde a câştigat, la ediţia din 2005, «Premiul special al juriului», frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a adunat aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat, în 2007, de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia", se arată într-un comunicat al teatrului de păpuşi gălăţean.

Pentru vizionarea spectacolului, biletele se pot achiziţiona online, accesând site-ul teatrului, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar acum, biletele se pot achita şi cu cardul, cu tichete culturale sau tichete cadou.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu