Mașini noi pentru jandarmii gălățeni Recomandat

Marți, 22 Septembrie 2020 14:08
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noile autospeciale de patrulare achiziționate la nivelul Jandarmeriei Române au intrat în dotarea jandarmilor gălățeni. Acestea vor fi folosite în misiuni de ordine publică.

„Începând cu luna septembrie 2020, în dotarea Jandarmeriei Galați au intrat două autospeciale Dacia Logan și trei autospeciale Dacia Duster care vor îmbunătăți parcul auto și vor asigura intervenția operativă a jandarmilor gălățeni. Până la sfârșitul acestui an, unitatea noastră va primi alte două autospeciale Dacia Duster și o autospecială Dacia Logan. Noile autoturisme sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, iar ca o noutate, acestea au fost inscripționate diferit față de modelele anterioare, pe noile mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei, «Lege și ordine»“, se arată în comunicatul emis de IJJ Galați.

După încheierea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialelevor fi repartizate structurilor de ordine publică din Galați, Tecuci și Târgu Bujor, pentru a asigura mobilitate patrulelor și o mai mare vizibilitate în stradă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu